Skotercross intar centrala Östersund

stortorget2

Ja vad gjorde egentligen Anna, Johan och Peter på Stortorget i Östersund? Jo, diskuterade årets nyhet med prisutdelning på Stortorget lördag 15 januari kl 18.00! Och lita på att det kommer märkas i centrala Östersund att det är Europas största och världens äldsta skotertävling på G. Anna säger:

Vi ser fram emot att hälsa 44 årets upplaga av Arctic Cat Cup välkomna till Östersund igen. Det är otroligt glädjande att ha ett sånt traditionsfullt arrangemang som lockar både internationella deltagare och åskådare till stan.

Det är många gästnätter som förläggs till stan tack vare Arctic cat Cup under en tid på året när det är ganska lugnt på evenemangsfronten.

Jag är imponerad av alla ideella krafter som driver arrangemanget vidare och utvecklar det hela tiden. I år ser jag särskilt fram emot att vi får hylla alla vinnare med en ordentlig prisceremoni på torget.

Från Visit Östersund och Destinationsbolagets sida marknadsför vi Arctic Cat Cup lite extra i år mot våra trönderska vänner. Både i print och radio och via Facebookkampanjer.

Vi har ett erbjudande med logi som vi hoppas ska locka lite extra gäster till stan.

Anna Wersén VD Destination Östersund & Visit Östersund