En dag kvar till Europas största skotercrosstävling!

acc1
Så var det dan före braaapardan. Just nu körs det in fantastiska mängder snö på Gräfsåsen. Det hänger snö och frost i träden och det kommer bli klart till halvklart. Fredagen blir lite kyligare men som vi nämnt förut kan det vara 5-10 grader varmare uppe på Gräfsåsen.

Biljettpriser
Biljettpriser är 50:- på fredagen och på lördag 100:- för vuxna, 50:- för ungdom 10-16 år och barn upp till 10 år går in gratis. Vid entrén kan du betala kontant eller med Swish. Program kostar 20:- och fungerar även som fri entré till Marité efter klockan 22.00 lördag 16 januari.

Preliminära tider
Första start för kvalen på fredag 15 januari är 09.30 med paus cirka 12.00. Svedea Knatterace startar sedan 18.00, Cat Attack 20.30 och Oktan FSX-show 21.00
Första start för semifinaler och finaler på lördag 16 januari är 09.30. Cirka 12.00 är det paus och Oktan FSX-show. Klockan 18.00 blir det prisutdelning på Stortorget i centrala Östersund, vi bjuder på fika och show från Jimmy Olsson, Rackartygarna.

Mat
På området finns restaurang som dessutom är utökat med tält. Dessutom finns det grillar och kiosk.

Barnaktiviteter
Scandic Östersund Syd finns på plats med maskoten Sigge, tältkåta och lekområde.

Utställare
Östersunds SSK visar upp sin verksamhet, Oktan AB har sin maffiga trailer på plats och visar bland annat projektskotrar, WIST ställer ut fordon och Cramo bjuder på maffig entré till tävlingen. Självklart har Arctic Cat sin maffiga USA-trailer på plats tillsammans med återförsäljarna Motorhuset och Stigs Maskin med T-shirtkanon!!! I marknadsdepån kan du dessutom besöka teamen och titta på tävlingsmaskiner samt prata med förarna.

Europas största startfält
Och inte minst blir det massiv racing. Europas och därmed några av världens bästa förare finns på plats från Sverige, Norge, Finland, Ryssland och Estland.