Arrangör

Östersunds snöskoterklubb bildades 1972 och har sedan dess arrangerat snöskotertävlingar varje år. Arctic Cat Cup är den mest kända och återkommer varje år i början av januari.

ÖSSK har ca 400 medlemmar. Klubbens arbete består av att hålla lederna i trim, samt att verka för spridningen av god snöskoterkultur genom aktiviteter, tävlingar och kurser. Vintertid har klubbhuset i Gräfsåsen öppet vissa helger med servering, där hela familjen kan fika och umgås. Vid klubbhuset finns grillplats med vindskydd. Dit kan du ta dig med skoter, skidor eller bil.

Vid Gräfsåsen finns även ÖSSK:s skoterbana där Arctic Cat Cup anordnas varje år. Det går även boka banan för träning både på dagtid och kvällstid eftersom banan är väl upplyst. Östersunds SSK satsar hårt på utbildning, bland annat är vi ledande i Jämtland på förarbevisutbildning för terrängskoter. Vi anordnar även EU-mopedutbildning under barmarkssäsongen.

Om du vill bli medlem i Östersunds SSK så tveka inte att höra av dig till oss! Östersunds snöskoterklubb hälsar alla välkomna till Arctic Cat Cup!

www.ossk.se